Zpěvák Miro Žbirka

Bylo mu 69 let. V slepých uličkách 1980 Byl jsem ještě členem skupiny Modus.


F0bl4pabxw3urm

2 days agoV e věku 69 let zemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka.

Zpěvák Miro Žbirka. Žbirka byl legendou slovenské hudební scény když ve své rodné zemi opakovaně zvítězil v anketách Slávik a Zpěvák roku. Pro slovenský deník SME to potvrdil Žbirkův PR manažer Rado Messa kterého informovala jeho manželka Kateřina Žbirková. Informace o jeho úmrtí se objevila na jeho sociálních sítích.

Celebrity Česko Miro Žbirka Ve věku 69 letech zemřel slovensko-český legendární zpěvák a skladatel Miroslav Žbirka. Informaci přinesla také slovenská média. Bylo mu 69 let.

Potvrdil to jeho PR manažer. 2 days agoLegendární slovenský zpěvák Miro Žbirka zemřel ve věku 69 let. Se souhlasem ZZS JMK.

Od roku 2006 je členem Síně slávy na Slovensku. Miro Žbirka zemřel na zákeřnou nemoc. Zemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka.

Ve věku 69 let tuto středu zemřel známý slovenský zpěvák Miroslav Žbirka. Dnes přišla smutná zpráva. Oznámení o jeho úmrtí se objevilo na zpěvákově profilu na sociálních sítích.

Zemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka. 2 days agoVe středu zemřel slovenský zpěvák Miroslav Žbirka. Zpěvák Miro Žbirka 69 dnes 10.

Zprávy o mojí smrti jsou pravdivé to by řekl Meky kdyby žil ukázalo se u černobílého snímku na oficiálním profilu. 2 days agoZemřel slovenský zpěvák Miro Žbirka byl v nemocnici na infuzích. Syn šimona zemřel 1990 a ruth za svobodna gale.

Listopadu v nemocnici naposledy vydechl. Bylo mu 69 let. Novinkám to potvrdila zpěvákova manželka Katarína.

Znovuotevření hudebního klubu Evergreen v Křižíkově ulici v Karlíně po povodních. 2 days agoVe věku 69 let zemřel slovenský zpěvák Miro Žbirka. Po jednom koncertě mohly být tak dvě ráno jsem přijel domů do panelového bytu na sídliště.

Legendární švédská popová čtveřice ABBA je zpět. Zemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka. 2 days agoZpěvák skladatel a zakládající člen skupiny Modus Miroslav Žbirka se dožil 69 let.

Zemřel slovenský zpěvák Miro Žbirka byl v nemocnici na infuzích Patřil ke generaci vychované Beatles. 2 days agoZemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka. Legendární zpěvák v 69 letech podlehl těžké nemoci.

Zprávy o mojí smrti jsou PRAVDIVÉ to by řekl Meky kdyby žil objevilo se ve středu večer na sociálních sítích legendárního zpěváka. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Na snímku Miroslav Žbirka a Bára Basiková.

Jak vznikaly a co o nich prozradil. Informaci jako první přinesl zpravodajský web Sme. Znovuotevření hudebního klubu Evergreen v Křižíkově ulici v Karlíně po povodních.

Žbirka je označovaný za jednoho z. Bylo mu 69 let. Smutnou zprávu potvrdil deníku SME zpěvákův PR manažer Rado Messa který se to dozvěděl od jeho manželky Kateřiny Žbirkové.

října 1952 v Bratislavě byl synem Slováka a Angličanky. Správy o mojej smrti sú PRAVDIVÉ to by řekl Meky kdyby žil objevilo se. Skládání je vedle rodiny základ mé činnosti říkal.

Miroslav Žbirka a herec Maroš Kramár na archivním snímku. Se zdravotními problémy se potýkal už delší dobu. Některé věnoval svým nejbližším a nejmilovanějším lidem.

Necelý měsíc před svou smrtí skončil slavný zpěvák na kapačkách v nemocnici a fanoušky prosil aby na. Letech se jeho alba prodávala ve statisícových nákladech. 2 days agoV 69 letech dnes zemřel známý slovenský zpěvák a muzikant Miro Žbirka.

Novinářům to později potvrdil zpěvákův PR manažer jehož informovala Žbirkova manželka. Oznámení o umělcově úmrtí se objevila na jeho profilu na sociálních sítích. 2 days agoBylo mu 69 let Dámacz.

Začínal ve skupině Modus v níž se sešel s Jankem Lehotským a Marikou Gombitovou. Nehodě zabránil řidič sanitky zastavením vozu. Zemřel legendární zpěvák Miro Žbirka 69 Škoda Auto představí na veletrhu čisté mobility e-SALON v Praze nejenom své vozy Evropská komise vyzvala Polsko aby uhradilo pokutu za.

2 days agoLegendární slovenský zpěvák Miro Žbirka zemřel ve věku 69 let. Zpěvák Miroslav Meky Žbirka Miroslav Žbirka přezdívaný Meky se narodil 21. Zemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka.

Kombajn stále ale stojí na okraji silnice. Odešla výrazná tvář hudební scény zpěvák Miroslav Žbirka. Na snímku Miroslav Žbirka a Bára Basiková.

10112021 Sputnik Česká republika. Následně zprávu potvrdil Žbirkův PR manažer Rado Messa. V nedožitých 70 letech dnes zemřel populární zpěvák miro žbirka.

Podle informací Expresu Žbirka prohrál boj s těžkým zápalem plic. Bylo mu 69 let. Zemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka.

Na webu o tom informovalo rádio Expres. Správy o mojej smrti sú PRAVDIVÉ to by řekl Meky kdyby žil stojí na jeho Facebooku a Instagramu. 2 days agoŽena se sluchátky v uších přecházející po přechodu u brněnské haly Rondo kvůli koukání do mobilu nezaregistrovala přijíždějící houkající sanitku.

2 days agoŠokující zpráva zasáhla celé Česko i Slovensko. 2 days agoK požáru žací mlátičky který se rozšířil i na pole došlo před dvěma měsíci ve středu 8. Po 40 letech vydala v pátek nové album Voyage a chystá se na turné.

Ikona československé scény a také držitel Slovenského Slavíka Miro Žbirka 69 je po smrti. Podívejte se na video o jeho životě a kariéře. 2 days agoZemřel Miro Žbirka.

Jen málokterý umělec si dokázal získat tak širokou přízeň publika jako slovensko-český zpěvák skladatel a hudebník Miro Žbirka. 2 days agoZemřel slovenský zpěvák a skladatel Miro Žbirka. 1 day agoZesnulý zpěvák Miro Žbirka byl autorem řady hitů.

Ve věku 77. 2 days ago1913 Likes 221 Comments - Miro Zbirka mirozbirka on Instagram. Bylo mu 69 let.

O jeho skonu informoval deník SME kterému to potvrdil PR manažer zpěváka Rado Mešša. Ve věku 69 let dnes podle serveru SMEsk zemřel slovenský zpěvák Miro Žbirka. Správy o mojej smrti sú PRAVDIVÉ to by řekl Meky kdyby žil MIRO ŽBIRKA21101952- 10112021.

2 days agoZemřel Miro Žbirka. Když ve středu přišla zpráva o jeho úmrtí. Doba nebyla nakloněná klukům jako já kteří měli dlouhé vlasy a milovali angloamerickou rockovou hudbu říkal.

Informaci která se objevila na jeho facebookovém profilu s odvoláním na manželku potvrdil Žbirkův manažer Rado Messa. Před 1 hodinou Doprava 15 metru za hodinu. Bylo mu 69 let.

Zemřel legendární slovenský zpěvák skladatel a kytarista miroslav žbirka bylo mu 69 let. Oznámení o umělcově úmrtí se objevila na jeho profilu na sociálních sítích.


V 69 Letech Zemrel Slovensky Zpevak A Skladatel Miro Zbirka


Miro Meky Zbirka Miro Zbirka Rusi Kvuli Zdravi Prazsky Koncert Super Cz


Ktnd6gahvpntxm


Hipw9yxedb0 Vm


Obrazem Zbirka Se Do Mladi Vracet Nechtel Mel Bych Zpomalit Ale Cas Leti Rikaval Zena Cz Magazin Pro Zeny


Fljobj7speb45m


Zbirka Skoncil V Nemocnici Na Kapackach Posilejte Energii Budu Ji Potrebovat Prosi Zpevak Zena Cz Magazin Pro Zeny


6ctu2k49zjm Um


Wgayw Rzr3xgum


S2f9jf2tnsistm


4axbrhabk3rcgm


Miro Zbirka Svuj Pribeh Sice Znam Ale Nenudil Jsem Se Popisuje Sve Dojmy Z Noveho Dokumentu Meky Youtube


Miro Zbirka Lide Ceska Televize


2txff16jtpovem


Meky Zbirka Skoncil Na Kapackach Posilejte Energii Budu Ji Potrebovat Prosi Fanousky Super Cz


Interview Ct24 Miro Zbirka 10 7 2020 Ct24 Ceska Televize


Miroslav Zbirka Wikipedie


Wgayw Rzr3xgum


Miro Zbirka 40 Let Na Scene Ceska Televize

Previous
Next Post »